Vardagsrum – en inspirationsblogg

Inredningstips, färg, möbler, belysning

Ny diskho på landet

Written By: Cilla - Apr• 25•15

Vi har precis satt in ny diskho på landet och det känns som om köket nästan är klart! Vi har valt ett svart och vitt kök med så mycket förvaringsutrymme som fick plats, diskmaskin (såklart) och spis. Allt är från IKEA.

När man väljer diskho till sitt kök finns det framför allt en sak som är superviktig att tänka på. Det är: Vill du ha en eller två diskhoar? Alltså, vill du att den ska vara avdelad i mitten? Fram tills för några år sedan var det självklart att man skulle ha två avdelningar – en för disk och en för sköljning. Eller en att ställa av disken i och en att diska i. Men på senaste tiden har det blivit mer och mer populärt att bara ha en enda avdelning. Det var detta alternativ som vi valde. Jag kan varmt rekommendera det! För det blir mer plats för att jobba med disken. Stekpannor får plats och man kan riktigt bre ut sig så mycket som man behöver. Dessutom ser det snyggare ut (tycker jag).

Här kan ni få fler tips om att välja diskho.

 

Här är ett par bilder:

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>