Vardagsrum – en inspirationsblogg

Inredningstips, färg, möbler, belysning

Nytt kök med inredning och snickerier

Written By: Cilla - Nov• 13•14

Vi håller precis på att göra kök i sommarstugan. Ja, jag vet att detta är en blogg om vardagsrum men tänkte ändå att ni kanske var intresserade. Bästa årstiden att göra kök på eller? ;) Knappast. Självklart fryser man rumpan av sig varje gång man river ut en vägg. Men äsch, det är bara att bita ihop. En och annan granne kommer och kollar så det inte är inbrott när man håller på sådär också. Det är ju inte tyst precis. Denna gång gjorde vi det själva men om jag ska vara ärlig så är det egentligen alltid bättre att anlita något företag. Så här såg det ut när vi var klara med demoleringen:

När vi gjorde om köket hemma hade vi riktiga snickare som kom och fixade. Det är toppen för även om man har beställt ett, säg, IKEA-kök så kan man be om modifieringar. Man kan fråga om de kan sätta in ett städskåp, så snickrar de ihop ett skräddarsytt som passar precis till det utrymme du vill ha. Så gjorde vi. I och med att vi förlorade lite utrymme i köket när vi gjorde om, så fick det bli precis utanför köket. Det blir alltid lite billigare om man kan få det gjort i samband med det stora arbetet. Sen gjorde de även ett specialutrymme för microvågsugnen, modifierade om ett köksskåp så det blev mindre så micron fick plats (på ett snyggt sätt). Vi använde oss av Lundasnickerier.

Jag ångrar lite att jag inte bad dem göra ett nytt köksbord också för det gamla är nu för stort och det är jättesvårt att hitta något med rätt mått och form (hade jag aldrig trott). De kan nämligen göra möbler också.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>